• 237
    inter ve liverpool yer almayacağı için çok karışacak olan torbalar neticesi 3.torbadan katılmamızın çok büyük bir avantaj olmayacağını düşündüğüm ligimiz.

    zira borussia dortmund bizden 7 puan geride*. biz 3.torbaya zıplarsak ve onlar 4.torbada kalırsa, biz gider dortmund'u çekeriz o torbadan. veya arap sermayeli malaga bu torbadan bize gelirse, bizi oldukça zorlayabilir. kadroları harika ve şampiyonlar ligi gazıyla bu yaz en az 3 tane yeni ve pahalı yıldız transferi yapacaklardır. montpellier ve gladbach takımları da eğer sürpriz kadrolarını sağa sola kaptırmazlarsa onlar da çok kolay lokma olmayacaklar.

    yani 3.torbaya zıplasak bile 4.torbadan kayseri erciyesspor gibi takım gelmeyecek ben buna eminim. 4.torbanın doğulular veya kuzeylilerle değil yine sert batı avrupa kulüplerinden oluşacağını düşünüyorum.

    avantajlı bir kura şöyle olur: ilk torbadan real madrid, barcelona değil de içeride kazanabileceğimiz rakip;
    ikinci torbadan manchester city hariç valencia, benfica gibi toplam 3-4-6 puan alabileceğimiz bir rakip;
    3.torbadan ya da 4.torbadan da olsa mahalle takımı değil de, herkesten puan alabilecek, 2.torba takımını yenip bize yenilerek önümüzü açacak bir dişli bir rakip.

    ilk iki torba takımlarından içeride 4 veya 6 puan alıp, son rakibi de içeride yenerek 7-9 puana çıktığımız anda, son rakip olan fırlama takımın diğerlerinden keseceği sürpriz puanlar ve dışarıda alacağımız 1 ekstra puan ile gruptan çıkarız. totem yapılacaksa "noooollurr 3.torba olalımmm" şeklinde değil, bu şekilde yapılmalı.

    ne olursa olsun farketmez. kura balı yanımızda olmalı. sonrasında da saçma sapan goller yememeyi öğrenmeliyiz. o zaman 5.torba icat edilse ve oradan girsek bile 2.tur biletini kovalarız her şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın