• 419
    gelmeyin kardeşim, bak bizim stadın çok derdi var. gerer sizi. bir kere ulaşım sorunu düşman başına, metroya bin, sonra in, sonra merdiveni çık, sonra in, sonra bi daha bin metro'ya, sonra in, koştur, bir merdiven, bir merdiven daha in, sonra turnikeden geç, hah tüneli gördün, o tüneli yürü, yürü, yürü, hopp bir turnike daha ve tüm ihtişamıyla stadyum karşında. aman ben de bir şey sandım, bu kadar mı diyen sesini duyabiliyorum, bitti mi sandın, tabii ki daha bitmedi. biletin veya kombinen 1. katlarda ise rahatsın, ama yok üst katlarda ise vay haline, çık, çık bitmez o merdivenler.

    bir de bunun dönüş sendromu var ki, evlere şenlik. metro bir seferde 6 dakika da 2000 kişi taşıma kapasitesine sahip olduğu için, yaklaşık 20 - 30 bin kişi ile birlikte tünele ulaşmak için biri demir kapılar olmak üzere 2 tane turnikeden geçmek zorundasın. şanslı günündeysen eğer, yarım saat de rahatça ( ! ) geçtin diyelim, tüneli de yürüdün, hoppp bu sefer de metro ücretini ödemen için tekrar bir turnike. sıraya gir, akbilini bas, jetonunu at, turnikeden geç, sonra merdiven çık, bir merdiven daha çık, ve işte metro aracı. ama bak dönüşlerde metro ile tek seferde gidebiliyorsun, in, bin yok yani.

    bak, yemek konusuna hiç girmedim daha. vallahi her iç saha maçına geleceksen, yıllık bütçenden hatırı sayılır bir miktarı burada bırakırsın.

    aklınız varsa gelmeyin derim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın