• 6
    bence bu süreç en çok galatasaraylılara öğretmen görevi gördü.

    rakip takımın taraftarları sarı lacivert için değil de aziz yıldırım için yollara dökülürken, iki kulüp arasındaki fark bariz şekilde ortaya çıktı.

    eğer aynı süreçte yargılanan değil adnan polat, ünal aysal, özhan canaydın, ali sami yen bey olsaydı bile galatasaraylılar sarı kırmızı aşkına kimseyi savunmazdı. aksine temizlenmesi yönünde harekete geçerdi. galatasaraylılık bunu gösterdi çünkü. kimsenin adı galatasaray'ın önünde değil. kurucusu dahil.

    medya konusu herkesin malumuydu ama diğer kulüplerin gerçek yüzünü gösterdi bu süreç aynı zamanda bize. kendimizden başka kimseye güvenmeyeceğimizi öğretti.

    fenerbahçe'nin 14 yıldır diktatörü olmuş adam, kulüpte muhalif ne kadar ses varsa hepsini kulüpten ihraç etmiş adam, kongrede aday bile çıkartamayan bi delege ordusu varken rakibinin kulübü ele geçirecekler sözüne medyayı nasıl parmağında oynattığını gördü. aynı medya ve yönetici kesimin türkiye'nin futbol geleceğini bu takım için tehlikeye atmaktan, galatasaray'ı da yakmakta tereddüt göstermeyeceğini gördü.

    dediğim gibi en çok biz öğrendik bu süreçte. farkımızı ve neden bu ülke için başarılı ve güçlü olmak zorundayız onu gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın