• 67
    galatasaray için tutarlı geçecek bir transfer sezonudur. altyapı, nokta transferler yeni sezon öncesi takım iskeletine katkıda bulunacaktır. bu hareketliliğin piyango tarafı da, önümüzdeki sezonun tam anlamıyla tempolu geçeceği düşünülürse takıma katkı sağlayacak olan yeni oyuncuların ne ölçüde bize fayda sağlayacağıdır.

    açıkçası ses getirecek transferler beklemiyorum. tam aksine adı fazla duyulmamış transferler daha fazla ses getirecektir. adımız duyulsun mantığıyla hareket ederek takıma bi bok kazandırmayıp sadece hava atacağız diye sansasyonel transferler yaparsak bu işin sonu yaştır.

    kesinlikle katıldığım bir yorum var, o da kendisini ispatlamış yaşını almış sansasyonel bir transferin* takıma öyle umduğumuz gibi bir katkı sağlamayacağı.

    zor olan kısım, gerçekten takıma katkı sağlayacak, takım ruhunu bozmayacak, yakalanan enerjiyi yok etmeyecek gelecek vaadeden bir futbolcu almak. nokta atışı derken bahsedilen budur bana göre. yıldız falan gereksiz, adam gibi adam olsun yeter. sonuçta fm ya da master league değil bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın