resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 156
    (alinti: hurriyet.com.tr'nin haberine göre iki takımın futbolcuları arasında önce sahada başlayan, daha sonra da televizyon canlı yayınlarına yansıyan tartışmaların ardı arkası kesilmiyor..

    maç bitimi, ''dışarıda bize abi diyen bazı galatasaraylı oyuncular, ali sami yen'de anamıza avradımıza küfür ediyorlar'' diyerek olayı başka bir boyuta taşıyan fenerbahçe kalecisi volkan demirel'e anında cevap veren galatasaraylı arda turan, ''onlara abi çekiyorsak saygımızdan yoksa korkumuzdan değil.. ister burada ister kadıköy'de her yerde korkusuzca görüşürüz'' demesi bardağı taşırdı..

    arda'nın bu sözlerine sinirlenen volkan'ın daha sonra genç futbolcuyu telefonla arayarak ''madem böyle konuşuyorsun, madem korkmuyorsun gel o zaman buralara da erkekliğini görelim. bu işler öyle televizyon kameraları önünde atıp tutmakla olmuyor'' dediği öğrenildi.. arda'nın da volkan'a ''canın nereye istiyorsa gelirim'' diye cevap verdiği ifade edildi.. )

    sahada arkadaşları rakip takımla kavga ederken galatasaray taraftarına orasını burasını gösterip sonrasında erkeklik taslayan tipik fenerbahçe futbolcusu oyuncusu. çok güveniyosan kendine girseydin kavgaya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın