• 4
    tamam anneler kutsaldır buna bir sözümüz yok ama yapılan hareketler volkanın kapalıya yaptığı hareketler yenilir yutulur cinsten değildir. bu ayı yavrusu yüzünden zavallı kadıncağız da küfürden nasibini almaktadır. ama şunuda iyi bilmek gerekir ki kimse şimdi volkanın evine gidipte olayı gerçekleştirecekte değildir. burada anne devreye girmeli ve volkan a nerede ve nasıl davranması gerektiğini göstermelidir. yoksa böyle durumlarla karşılaşmak zorunda kalmaktadır. ayrıca küfür türk toplumunda olan bir durumdur. her ne kadar yanlış olsa da. her ne kadar kabul edilemez olsa da. unutmayınız ki kadıköyde de bundan daha beter olaylar başımıza gelmektedir. kimse galatasaray formasını armasını seyircisini aşağılıyamaz. kim olursa olsun gerekli cevap alır ve oturur yerine.

    ayrıca volkanın kapalıya dalgasını tuturak hareket çekmesi normal midir ki annesine küfür edilmesi normal olsun. o hareketi durduk yere öylesine yapmamıştır herhalde sizce ne demeye getirmiştir. biraz da bunu düşünmekte fayda var. en iyi cevapta dalganın alasını volkana göstermektir. belki o zaman anlar nasıl yanlış bir hareket yaptığını.

    burada bizde annesine küfür edelim demiyorum. annenin ne kadar kutsal olduğunu bizde biliyoruz. umarım konu farklı yerlere gitmez.
    (bkz: tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın