resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1795
    bu tip futbolcular ele avuca sigmaz. $imarik oldugunu söyleyemem ama biraz uçuk kaçik, çilgin bir tip. ben açikçasi melo'dan fazlasi ile memnunum. beni $a$irtti dogrusu. bir iki maçta yakar diye tahmin ediyordum. bu karakterde futbolcular çabuk parlarlar ve çok çabuk provoke olurlar. dolayisi ile çok rahat kart görürler. ama galatasaray a ilk geldiginde yoga ile sakinle$tigini, üzerindeki negatif elektirigi böyle attigini söylemi$ti. i$e yaradigini söyleyebilirim.

    duygusal degil ama duygularini o an ya$ayabilen bir futbolcu melo. hiç bir $ey i içine atmiyor ve ani ya$iyor. ayriyeten inançli olmasi da onun için bir avantaj. inandigi dini de ona dünya i$lerinde yardimci oluyor diye tahmin ediyorum.

    yani kisacasi juve indirim yapmaz ise 1-2 yil daha kiralansin ama muhakkak bu takimda tutulsun. zira esas $imdiden sonra ki performansini merak ediyorum. takim a bir iki kaliteli takviye (hamit altintop ve muhtemel kanat oyunculari) yapildiginda eminim ki melo'nun da performansi artacaktir.

    eger öyle olmaz ise kiralandigi takdir de çok da büyük bir kayip olmaz diye dü$ünüyorum.

    $imdi bazi arkada$lar belki oflayabilir ama sonuç da futbol, futbolcular ile oynaniyor ve bu futbolcular ne makina, ne de robot. hepsi et ten, deri den. can ta$iyorlar, ya$iyorlar ve dolayisi ile degi$kenler. bugün böyle, yarin böyle olabiliyorlar.

    12 milyon çok büyük bir para! en azindan galatasaray için. hem maddi, hem de takim içi dengelerin bozulmamasi adina, çok iyi dü$ünmek gerekir.

    en son 2008 de $ampiyon olduk. aradan 4 yil geçmi$. 2008 den sonra neden 4 yil boyunca $ampiyon olamadigimiz ara$tirilmali.

    bence artik galatasaray in istikrari yakalamasi gerekiyor. elinde i$lenecek bir kadro var ve en önemlisi yönetim ve teknik heyet ahenk içerisinde.

    tüm ipler galatasaray in elinde!
App Store'dan indirin Google Play'den alın