• 111
    göztepe taraftarı başlığına yazdıklarımı aynen burayada kopyalıyorum.
    kopyalıyorum ki herkes görsün göztepenin ne olduğunu ;

    şampiyonluk sevinci yaşayan galatasaray taraftarlarınını konvoylarına taşlarla saldırmıştır. gerek güzelyalı köprü üzerinden gerekse yol kenarından ellerine geçen taşları galatasaray konvoylarına atmışlar ve araçlarda maddi hasarlara sebep olmuşlardır. allah ıslah etsin ne diyeyim.

    neymiş efendim beyefendiler önceden açıklama yapmışlarmış. cumhuriyet meydanında sevinmeliymişiz. göztepeli arkadaşlarım bana bunu söylüyorlar. savunmaya bak hele?

    balçova,narlıdere,inciraltı,güzelbahçe ve çeşmeden cumhuriyet meydanına giden yol göztepeden geçiyor. uçarakmı geçeceğiz göztepeden? beyin bedava nede olsa. zaten öyle olmasa takımları amatör liglerde sürünmezlerdi. bu zihniyetten kurtulmadıkları sürecede hiç bir şey olamayacakları kesindir. umurumdamı?

    aslında bir izmirli olarak başarılı olmasını isterdim hatta bazı maçlarına gitmişliğim, 18 yıl sonra gelen şampiyonluklarını yalıda kutlamışlığım var, renklerinden dolayı bir sempatimde vardı kendilerine ta ki 12 mayıs gecesi kafamı sıyırıp geçen bir çocuk yumruğu büyüklüğündeki taşa kadar. o taş kafama isabet etseydi o trafikte kimse beni hastaneye yetiştiremezdi. hayat cahil insanların olduğu toplumlarda ne kadar ucuz değil mi sözlük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın