• 63
    özel olarak ilgilendiğim kafamı meşgul eden adaylardır. halı sahalarda orda burda sadece forvet oynayabildiğimden iyi incelerim bakarım. zaten iyi takımın iyi forveti olur. sabittir.

    kim istemez falcao, podolski, lewandowski, alexis gibi oyuncuları galatasaray'da görmek? ama bir oyuncuya 25-30 milyon euro vermek şu an için mümkün gözükmüyor. yine de vizyon sahibi yönetimimizin şampiyonlar ligi gelirleri ve bu sezon rekor düzeyde gelir elde ettiğimiz konuşulan kombineler, gs store satışları gibi faktörleri düşünerek en azından forvet konusunda kesenin ağzını açacağını düşünüyorum.

    yukarıdaki isimler mümkün gözükmüyor. belki bir ihtimal berbatov gibi drogba gibi kariyerinin son demlerinde ama taraflı tarafsız herkesi ayağa kaldırabilecek isimlerin adı geçebilir. ama ben onlara da ihtimal vermiyorum. senelik ücrette 6-7 milyon eurolara çıkılmaz. takım içi dengeler düşünülür. düşünülmese ronaldinho gelebilirdi devre arasında. bunu biliyoruz.

    temennim genç oyunculara yönelmemiz. gençten kastım 20-21 yaş değil elbette. ama 30 yaş civarında bir oyuncu almamalıyız kesinlikle. mevcut forvetlerimizden sercan hariç 30'un altında oyuncu yok. baros gider belki ama necati ve elmander %99 takımda kalacak. bunların arasına yine 30 yaş üstü bir oyuncu olmaz. genç ve hızlı bir forvet lazım bize. türkiye'den kağıt üstünde alınabilecek tek isim burak ki onun da geleceğini hiç sanmıyorum.

    güney amerika'dan uzak kalmak koşuluyla 25 yaş civarı, seri ve gelecek vaat eden bir oyuncu almamız gerekli. birkaç hafta sonra sağda solda isimler dolanmaya başlayınca stratejimizin ne olacağı da ortaya çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın