• 81
    yillar once bir cl macinda villaarreal ile arsenal yari final macinda karsi karsiya gelirler. ilk macta villarreal deplasmanda avantajli bir skor elde eder. ayni villarreal'in o sezon 20 kusur maclik yenilmezlik serisi vardir evinde. barca, real falan da bu seriye dahildir.

    mactan once donemin arsenal kalecisi lehmann "her seri gibi bu serinin de bir sonu olacak, neden bizim macta olmasin" der.

    mac 1-0 arsenal lehine devam ederken villarreal bir penalti kazanir ve donemin en iyi ofansif orta saha oyuncularindan villarrealli riquelme topun basina gecer. mac oncesi aciklama yapan lehmann da karsisindadir. riquelme penalti atisinda lehmann'i gecemez ve mac 1-0 biter. ayni sekilde seri de. turu arsenal atlamistir.

    simdi sizler bugun kadikoy'de fenerbahce ile karsilacaksiniz. rakibinize gore avantajli yonleriniz tamamiyle saha iciyken rakip kadikoy serisiydi taraftardi bunlarla ugrasiyor.

    250 sene sonra kimse "bizi 263 senedir yenemiyorsunuz" diyemeyecek. yani bu seri elbet bitecek lehmann'in dedigi gibi. neden bugun bitmesin ? bir sebep var mi ?

    taraftar baskisindan korkmayin. normal sezonda ayni stada bir kere daha ciktiniz. belki de 50 bin kusur kisi sayenizde gunahlarindan kurtuldu ettigi dualarla. 2-2lik mactan bahsediyorum, evet. o gun o skoru alanlar da sizdiniz, bugun de oynayacak sizlersiniz.

    fatih hoca edirne'den kars'a yurdum insaninin gorebilecegi en buyuk finalleri oynamis ve cogunu da kazanmis bir hoca. uefa kupasini re re re ra ra ra esliginde kaldirirken belki de bazilariniz tv basinda alkisliyordunuz o takimi. simdi siz bu finali kazanin ve biz sizi alkislayalim. biz sizi bekliyoruz alkislamak icin, dakikalari sayiyoruz.

    son olarak, allah yardimciniz olsun !
App Store'dan indirin Google Play'den alın