• 53
    çevremde gördüğüm fenerbahçeli taraftarların gayet normal bir şey gibi icra ettikleri bir şeref yoksunluğudur. gerçekten yaptıklarının farkında bile değiller, böyle böyle dediğimde mal mal suratıma bakıyorlar. hatta bir tanesi ''öyle bir teklif gelmeli ki beni caydırsın'' gibisinden bir şey söyledi. maça gitmeye niyetli fakat para da var işin ucunda değil mi? o arkadaşın söylediğini tercüme etmeme izin verin: ''öyle bir miktar olsun ki takımımı satayım''

    karaborsanın meşrulaştırılması burada mesele. vicdanlar sızlamıyor tabi ki, çünkü çevresi hep onlarla dolu. bazı duyuruları gördüğümde o alttan verilen karaborsa mesajı midemi bulandırıyor. hepiniz beter olun. şimdi fenerbahçe'ye indirgedim diye görünüyor olabilir. bunu galatasaraylı yapmıyor mu? yapıyor. fakat galatasaraylıların büyük çoğunluğunda gördüğüm bu işe karşı olmayı bırak lafını bile ettirmiyorlar.

    fenerbahçe'de ise gördüğüm büyük çoğunluk iğrençlerini devam ettiriyorlar. şampiyonluk maçı diye bu kadar karaborsa diyebiliriz. fakat benim gözlemlediğim sadece bu maç değil, uzun zamandır fenerbahçelilerin twitter'da orada burada duyurularını görüyorum. karaborsadan alan da farkında değil, hizmet yapıldığını düşünüyor. fiyatın denge düzeyinde oluşmasını açıklayın teorilerle. fakat baki olan bir şey varsa o da şereftir. ananızı babanızı da satın.

    iyi ki galatasaraylıyım dediğim bir başka konunun da sonuna geldik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın