• 268
    sırf bu eylem gerçekleşmesin diye, mehmet ali aydınlar federasyon başkanlığından istifa ediyor. yerine beşiktaşı batırmış başka bir yalı çocuğu maşa rolünü ben üstlenerim diyerek koltuğa oturuyor. 10 aydır etik kurulu raporu diye birşeyle tüm türkiyenin gündemi değişiyor. aziz ve kuluplerin suçlu olduğunu gösteren ilk rapor, sonrasında ikincisyle birlikte yumuşayarak azizi aklıyor, yöneticileri ve üç futbolcunun suça bulaştığını gösterecek şekilde değişiyor. aynı raporda şikeye karışan insanlar arasında kulüp yöneticileri olduğu için bu eylemin kulübü bağlaması gerektiği belirtiliyor ve götü tutuşan federasyon genel kurulun kabul etmediği 58. madde değişikliğini gece opererasyonuyla gerçekleştiriyor. ardından biz bu işte herkesi disiplene sevkedelim ki muhaliflerin sesi kesilsin yöntemini devreye sokuyor. yetmiyor, pfdk denen fenerli üyelerin çoğunlukta olduğu kurul, yöneticilere ve oyunculara maç sonucunu etkilemekten dolayı ceza veriyor ama etik kurulu raporuna rağmen bu insanarın yaptığı eylemlerin kulupleri bağlamayacağını söyleyip bir hukuk katliamı gerçekleştiriyor.

    bizde burda şampiyon olur muyuz falan diye strese giriyoruz. hepinizin amına koyim. iki gram futbol sevgimizin içine ettiniz. alt tarafı feneri küme düşürecektiniz. geçen sene düşürseydiniz şimdi tekrar çıkmışlardı bile. en azından futbol temizlendi derdik. her maç sonucunda ulan kesin bu işte bir pislik var düşüncesi bütün taraftarın fenerlisi dahil aklından çıkardı. hadi şimdi bundan sonra temizleyin futbolu. hadi bundan sonra yapılan hakem hatalarında, kalecilerin yediği saçma gollerden sonra akıllara gelen şaibe düşüncesinin önüne geçin. hadi engelleyin tribünlerdeki şiddeti.

    tanımsa tanım: bu pisliği kökünden temizlemek varken, ahlaki değerleri futbola geri kazandırmak yerine para uğruna şiddeti ve kaosu futbola sonsuza kadar yerleştirmeyi tercih edenlerin gerçekleştiremediği eylem.

    edit: ofsayt verenleri gördükçe, kurulu düzenden mutlu olan ve lig tv'sini iptal etmeyen galatasaraylıların var olduğunu öğrenmiş oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın