• 219
    kendi beceriksizliğimizle zora soktuğumuz olay.

    fenerbahçe maçında bir araba pozisyonu kaçırmamış olsaydık veya trabzonu yenmiş olsaydık şu an bir taraflarımızı yaya yaya şampiyonduk. sezon başından beri biliniyordu bu olayın uygulanacağı sonuçta. gerek taraftar, gerek takım olarak gevşekliğin bedelini ağır ödedik. bunu özellikle2 mayıs 2012 galatasaray trabzonspor maçı nazarında konuşuyorum. o maçı alsak iş bitmişti.

    o yüzden ona buna bok atmanın lüzumu yok. bu olaya cidden karşı olsaydık öyle ya da böyle yönetim eliyle posta koyar oynamayız der oynatmazdık. herkes rant peşinde, tffsi, lig tvsi. yönetimimiz de üç derbi maçında stadın gelirlerinden dolayı satışlardan dolayı memnundur.

    her neyse şimdi bu saçmalığa bir son verme zamanı. kenetlenip düğümün çözüleceği 12 mayıs 2012 fenerbahçe galatasaray maçına tüm camia olarak hazırlanmalıyız. bu bir sinerji işi. tamamen olumlu bir elektrik yaratmak gerekiyor. kadıköy'de iki yıldır bizi mağlup edemeyen bir fenerbahçe gerçeği var. aynıca tüm maçlarda duman etmemiz de cabası. bu faktörleri göz önünde bulundurarak, bizim de sadece yenilmemek işimize yaradığından şansımız büyük.

    şampiyon olalım, bu saçmalığı da gömelim artık gereken yere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın