• 1
    6 mayıs 2012 tarihinde * yapılacak olan süper final müsabakalarının * * sonuçlarına göre, 9 ihtimal mevcut olup;

    1-)trabzonspor kazanırsa, galatasaray kazanırsa; galatasaray şampiyon.
    2-)trabzonspor kazanırsa, galatasaray berabere kalirsa; galatasaray sampiyon.
    3-)trabzonspor kazanırsa, galatasaray kaybederse; galatasaray son haftaya 3 puan önde girer ve kadıköy'de alacağı bir beraberlik bile yeterli olur.

    4-)trabzonspor berabere kalırsa, galatasaray kazanırsa; galatasaray şampiyon.
    5-)trabzonspor berabere kalırsa, galatasaray berabere kalirsa; galatasaray son haftaya 3 puan önde girer ve kadıköy'de alacağı bir beraberlik bile yeterli olur.
    6-)trabzonspor berabere kalırsa, galatasaray kaybederse; galatasaray son haftaya 2 puan önde girer ve kadıköy'de alacağı bir beraberlik bile yeterli olur.

    7-)trabzonspor kaybederse, galatasaray kazanırsa; galatasaray son haftaya 3 puan önde girer ve kadıköyde alacağı bir beraberlik bile yeterli olur.
    8-)trabzonspor kaybederse, galatasaray berabere kalırsa; galatasaray son haftaya 1 puan önde girmiş olur ve kadıköy'de alacağı bir beraberlik bile yeterli olur.
    9-)trabzonspor kaybederse, galatasaray kaybederse; galatasaray son haftaya 0.5 puan geride girer ve kadıköy'de mutlak galibiyet şart olur.(en olumsuz sonuç)

    bu 9 ihtimalin 3'ünde galatasaray direkt olarak şampiyon olmakta (%33), 5'inde ise kadıköy'de alacağı bir beraberlik bile şampiyon olmasına yetmektedir(%55).

    ancak eğer en kötü sonuç 1/9 ihtimalle cereyan ederse, şampiyon olmak için kadıköy'de mutlak galibiyet gerekmektedir(%11).
App Store'dan indirin Google Play'den alın