• 15
    hayatta bir çok ilki yaşayamadan sevdasıyla ölüme yürüyen aslan kardeşimizdir. stadın inşaatında hayatını kaybeden kardeşlerimizin adını unuttuk; bir ara isimlerinin tribünlere verilmesi gündemdeydi ama pegasus'un, türk telekom'un paraları daha tatlı geldi ve olay kapandı. hiç değilse şu kahrolası play-off yüzünden hayata gözlerini yuman arkadaşların isimleri bir şekilde onurlandırılsa... arkadaş, şu isimleri tribüne vermiyorsanız hiç değilse giriş kapısına ya da ne bileyim tribündeki bloklara verin.

    bir senedir her maça d4'ten girip, maçı 415'te izliyorum; tamam düzeni sağlamak için veriliyor bu kodlar, numaralar. eyvallah da çok şey mi değişir bir tane ahmet gezer kapısı olsa ya da maçı fatih çalışkan bloğunda izlesek. ulan şu çocuklar için bir saygı duruşunu bile çok gördüler; fi tarihinde herhangi bir kulüpte 2 ay yöneticilik yapmış bir adam bile atlanmazken takımlarına bağlılığın en saf halini yaşayan bu arkadaşlar direkt unutuluyor. daha doğrusu önemsenmiyor.

    mekanın cennet olsun kardeşim; ben kendi adıma seni ömrüm boyunca unutmayacağıma söz veriyorum. adını ilk defa duydum, unuturum. kalbinin sıkıştığı maçı da belki unuturum ama hayattaki son anlarında hissettiğin heyecanı ve yaşanan ölümlerden sonra bile utanmadan bu heyecana kalp dayanmaz diye reklam yapan bezirganları hep hatırlayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın