• 2
    kalbi galatasaray aşkını kaldıramamış bir başka gencecik insan daha. daha iki maç var ve bir kayıp daha vermeyeceğimizin garantisi var mı?
    daha fazla dekoder satmak adına, rant uğruna emek çalanlar şimdi hayat çalıyorlar ve elden hiç bir şey gelmiyor. bütün bu ölümler göz göre göre oluyor.

    pazar günü 6 mayıs galatasaray beşiktaş maçı sonunda belki şampiyon olacağız ve bütün bunlar unutulup gidecek. bu insanlar belki hayatlarında en çok görmek istedikleri şey olan o şampiyonluk kupası uğruna öldüler, birileri tarafından feda edildiler, hatta kurban edildiler. bu çok acımasızca, çok ahlaksızca.
    bir iki gün aklımıza gelecek belki, sonra biz de eskisi kadar hatırlamayacağız, tıpkı fatih çalışkan gibi. yandaş medya ve yandaş demenin bile hafif kaçacağı bir yayıncı kuruluş varken diğerleri gibi bu olayın da üstü kapatılacak. nelerin kapatılmadı ki?

    bu sezon galatasaray futbol takımı şampiyon olacak ve o kupa bize dayatılan bu rezalet sistem yüzünden hayatını kaybedenler için kalkacak o ellerde. kulübün bu konuda muhakkak bir şey düşünmesi gerek, futbolcuların son maç sonunda giyecekleri bir t-shirt mü olur başka bir şey mi bilemem ama bu insanlar unutulmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın