• 35
    ısrarla tarafsız olduğunu iddia eden radyospor yorumcusu.
    sessiz çoğunluk diye adlandırdığı aramayanların kendisini beğendiğini ve takip ettiğini söylemekte.
    bu sabah şenol güneş'e sardı şenol hocayı yerden yer vurdu. niye? hafta sonu fenerbahçe'nin trabzon'da şenol hoca ile maçı var. ver öfkeyi ver öfkeyi trabzonspor oyuncusu ve taraftarı sinirden kendini becersin.

    (bkz: 6 mayıs 2012 trabzonspor fenerbahçe maçı)

    özellikle ahlak, dik duruş, etik ve dürüstlük konularında ahkam kesmekte bu yorumcu.
    şike sürecinde önce dava bitsin, masumiyet filan diyordu, şimdilerde (geçen hafta) saha temiz diye yorumlara başladı. geçmişte fatih hoca'ya bu sabah ise şenol hoca'ya saldırdı. kendisini kınıyorum.

    tarafsız olmak bir duruştur. bu söylenmez söylenirse zaten komik olur, bu konuda iç duygu dinleyicilerdedir. bir dinleyicinin arayıp tarafsız olmanızı beğeniyorum demesi de yalakalıktır bunu söyletmek bunlara teşekkür etmek, insan egosunu şişirir.

    tarafsız olmak uğur meleke gibi olabilmektir. sikimkonik gündemin içinde otlamak veya otlatmak standart boktan yorumculuktur. olayın farklı yönlerini, bilinmeyen bilgileri, nasıl olsa farklı ve iyi olurduyu kovalamaktır yorumculuk. eminim aynı konuyu paylaştığımız onlarca konu da vardır bu kişi ile ancak aklını taraf olacağı gündemlerden uzak tutmalı, şenol hoca ve fatih hoca'nın adalet arayışlarındaki söylemlerinde diğer tarafı tutmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın