• 40
    --- alıntı ---

    etik kurulu raporuna göre gb-fb macinda , serdar kulbilge'nin sike tesebbusu icinde oldugu yolunda makul suphe bulundugu tespit edildi.
    etik kurulu raporuna göre gb-fb macinda, dogan ercan'in sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
    etik kurulu raporuna gore gb-fb macinda ilhan eksioglu'nun sike tesebbüsünde bulundugu tespit edildi.
    etik kurulu tavsiye raporunda aziz yildirm'la ilgili herhangi bir maçta herhangi bir bilgi / bulguya rastlamadigi yer aliyor.
    etik kurulu raporuna göre "kişilerle ilgili 9 maçta sike teşebbüsü ve teşvik girişimi şuphesi kanati olusmustur" ifadesi yer aliyor.
    etik kurulu raporuna gore ilhan eksioglu ve sekip mosturoglu'nun fb yoneticisi olmalari nedeniyle eylemlerinin kulube izafe olabilecegine ancak esk. macinda oyuncularin sahadaki oyunlarindan supheye dusulmesini hakli kilacak bir anormallik gözlemlenmedigi tespit edilmistir.
    etik kurulu raporu'na gore esk-fb macinda fb yoneticilerinin sike girisimi tespit edildi ancak sahada sike olduguna karar verilmedi.
    etik kurulu raporuna gore yusuf turanli ve ibrahim akin'in sike fiilini isledikleri hususunda itirafa dayali bir suphe tespit edilmistir.
    etik kurulu raporunda i.akin ve y.turanli arasindaki para iliskisinin fb kulubu'ne baglanamayacagi oy birligi ile kabul edilmistir.
    etik kurulu raporuna gore ts-ibb macinda yusuf turanli'nin sike fiili girisimine iliskin tesvik eylemi tespit edilmistir.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın