1 - 0
  • 55
    beşiktaş'ın kalesini cenk gönen'in koruyacağı süper dandik final maçı.

    tayfur havutçu'dan hiç beklemiyorum ama adam gibi bir taktik değişikliğine giderse beşiktaş maçı kazanır. veli ile işlemeyeceği belli olan bir 4-4-3'te ısrar nedir anlamıyorum. onun yerine aurelio'yu koyup ernst ile fernandes'i hücuma dönük oynatsa çok daha fazla pozisyona girecekler. edu'ya hiç gerek yok holosko bile daha iyidir. ev sahibi takım için en önemli gelişme almeida'nın cezasının bitişi olacak. sivok da iyileşti deniyor toraman'ın yerine mutlaka o başlamalı. beşiktaş'ın en golcü oyuncuları bu ikisi zaten bildiğim kadarıyla.

    fener içerideki trabzon maçı dışında resmen top oynamadan kazandı. 3 gün önceki maçta da 2 duran top gol oldu adam gibi pozisyona giremeden yine kazandılar. bizim maçı hatırlamak bile istemiyorum futbol mucizesi tanımı bile az gelebilir o maç için. neticede avantaj onlara geçti. maalesef bizden daha hırslı oynuyorlar ve galibiyete giden yolda her türlü pisliği mübah görüyorlar. emre ve alex'in takıma dönüşü onlar için çok olumlu bir gelişme. dünkü maçı* kazansak bu maçta fener'in puan kaybetmesine kesin gözüyle bakıyordum. ama şimdi liderlik gibi somut bir hedef var nispeten baskıdan uzak başlayacaklar. kaybettiğimiz 2 puan ekmeklerine yağ sürdü. bu maçta puan kaybı şansı da bana göre biraz azaldı.

    yatma muhabbeti falan yapmaya hiç gerek yok. liseden mezun olmuş her birey büyük iki takımın birbirine yatmayacağını bilir. trabzon'un bize yatmadığını nasıl biliyorsak ve gördüysek ki yatma diye bir şey söz konusuysa o maçta daha büyük bir ihtimal vardı zira fenerle kanlı bıçaklı durumdalar bu maçta da öyle bir şey olmayacaktır. üstelik beşiktaş'ın taraftarına, sevenlerine artık her kimse camiasına borcu var. averaj takımına döndüler resmen. 3.lük için de şansları devam ediyor yine kaybederlerse mucizelere kalacak. dolayısıyla kazanamasalar bile bence bu maçta kaybetmeme ihtimalleri daha yüksek. her ne kadar biz puan kaybetsek ve fener rahatlamış olsa da.

    iki takımın kadrosunu karşılaştırdığımızda belirgin bir fark göremiyorum. fener'in tek farkı alex gibi bir oyuncusunun oluşudur. beşiktaş bu sezon derbi kazanamadı belki ama özellikle içeride oynadığı maçlarda üstün olan taraftı. bu maçın da büyük bölümü onların kontrolünde geçecektir. özellikle erken bir dakikada ilk golü yemezlerse beşiktaş'ın puan alma şansı yüksek. umudumuzu yitirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın