• 149
    bu sezonun sonunda şampiyon olursak şampiyonluğa zerre sevinmeyeceğim. sevincim olursa sadece ve sadece fenerbahçe şampiyon olamadığı için olur. yani şu saatten sonra matematiksel olarak imkansız ama bizim yerimize trabzon şampiyon olsa yine aynı derecede sevinirim. çünkü sevinme nedenim şampiyonluk değil fenerin olamaması.

    ha bunu anti fenerbahçelilik olarak anlamayın. durumu şöyle açıklayayım öncelikle bu şikeli ligin saçma sapan play off liginin falan şampiyonluğu gözümde zerre kadar değer taşımıyor. e o zaman fenerbahçe şampiyon olsun madem anti fenerbahçeli değilsin diyebilirsiniz onu da şöyle açıklayayım; bu ligi şikeli şaibeli ve izlenemez hale getirenlerin tek hedefi sonunda fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. play off'undan tut saha kapatma cezası cartı curtu bütün uygulamaları hesapları stratejileri bu hedef doğrultusunda yaptılar ve fenerbahçe şampiyon olamadığında bütün hepsi bi taraflarinda patlayacak. işte sevincim bu yüzden olacak.

    bu yüzden bu sezonun şampiyonu biz olmalıyız. o kupanın bir anlam ifade ettiğinden değil. kirli hesapların, kapalı kapılar arkasında çevrilen dolapların boşa çıkması; yapanların rezil rüsva olmaları için istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın