• 51
    çoğu kişi önümüzdeki 2 maça kolayca 6 puan yazıyor ama korkanlardan biri de benim. fenerbahçelilerin trabzonluları gaza getirme çabaları aşırı motivasyon yaratmaz umarım trabzonlularda. burak yılmaz da gaza gelmemiştir umarım geçen haftaki dedikodulardan.

    fenerbahçe'nin önlerindeki iki deplasmanda puan kaybetme olasılığını düşününce pazar günü şampiyonluk turu atma ihtimalimiz hayli yüksek. son hafta bizim çocukları şampiyonluk maçına yollarsak o kupayı türlü dalaverelerle fenerbahçe'ye kazandırır hakemler ve fenerlilerin yapacağı pislikler, takımımızın o maça şampiyon ünvanı ile gitmesi çok ama çok önemli, umarım trabzon maçında farkı tekrar 5 puana çıkarıp perşembe günkü maçta fener'i baskı altında sahaya çıkmasını sağlarız.

    inşallah elmander gol atar da üzerinde hissettiği saçma baskı kalkar, gol atıp atmamasının herhangi bir önemi yok onun mücadelesi yeter sahada gol atmaktan daha önemli işler yapıyor ama haftalardır gol atamadığı için üzerinde baskı var gibi geliyo, gereksiz bir baskı hissediyo muhtemelen, neyse bu sene ilk kez skor dileyim melo-elmander atsın 2-0 bizim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın