• 5
    şike davası sürecinde türkiye topraklarında dürüst ve adil bir kararı korkmadan verebilme ihtimali olduğuna inandığım- daha realist bir ifade ile inanmak istediğim- tek adamdır kendisi.

    şike davasının bugünkü duruşmasında cihan oskay'ın tanık olarak dinlenmesi aşamasında aziz yıldırım denen zat anlatılanlara tahammul edememiş, kendini bir anda telegol programında hissetmiş ve tepki vermeye başlamıştır. mahkeme başkanı mehmet ekinci ise bu şekilde mudahele ederse kendisini mahkeme salonu dışına çıkaracağını söylemesinden sonra mehmet ekinci kararını aynen uygulamış ve davanın 2 numaralı sanığı aziz yıldırımı salon dışına çıkartmış, çıkartırken kimliklerinin alınmasını emretmiş ve beni zevkten dört köşe eden lafını çakmıştır:

    'herkes haddini bilecek. burası dağ başı değil'

    bazı organları yetmiş sekiz kilo çeken büyük adalet timsalidir benim gözümde. çok değil belki 3-5 güne kadar siyasilerden ve kepaze türk medyasından gelen dayanılması zor baskıya boyun eğerek bazı kararların altına imza atabilir. atarsa mevcut şartlara yorar şaşırmam. ama nolursa olsun şu yukarıda söylediği sözler, bunca baskıya rağmen aylardır kuvvetli suç süphesi bulunan bu sahsı tahliye etmemiş olmasıyla bu topraklarda bu konuda güvendiğim son kişi olarak yerini almıştır. hayal kırıklığına uğramamak dileği ile adamın dibisin mehmet ekinci demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın