• 225
    yalnızca türkiye ile alakalı olsa konu bizim futbolumuz ve anamızın ligi meselesi olsa çoktan üstü kapatılmış, gündemden düşmüş veya düşürülmek için her türlü çaba harcanmıştı. ancak bu olası yaptırımın gerçekleşme ihtimali vardır. zira uefa ve fifa diye iki kurum var ve sen bunlara bağlısın. bunlar istediğinde sen gelmiyorsun şampiyonlar ligine beriki geliyor deyip 1-2 gün içinde uygulamaya koyabiliyor. bu iş bir şekilde çözülmezse yine el atıp yumruğu indireceklerdir. fener küme düşürülür mü bilemem ama fenerbahçe'nin cas'taki uefa davasını geri çekmesi hadisesiyle şike yaptığını kesin olarak kabul etmiştir.

    haklı olduğuna inanıyorsan milyonlarca dolar tazminat alabileceğin bir davadan çekilmezsin. kendileri de ne yaptıklarını biliyorlar elbette. davadaki tek kozları "bizi daha ortada tescillenmiş bir suç yokken almadınız" idi sanıyorum. bir anlaşma işine girişilmiş belli ki. kulüp aziz yıldırım'ın kararı doğrultusunda hareket etmedi gibi abuk bir açıklama yapıldı. ortada düşündüğümüzden daha büyük çapta bir şeyler dönüyor ama anlamış değilim. tahminim aziz bir şekilde bu olaylardan uzaklaştırılacak, bilgisi yokmuşa getirilecek.

    kendi taraftarlarını aylarca kandırıp sonunda salak yerine koydular, hala da şu adamları destekleyen fenerliler var. aklın alması mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın