• 219
    çok yakında(mayıs ayı içinde) gerçekleşecek olandır. 1 küme düşerse şenes erzik ve türk lobisine şapka çıkarırım büyük mucize çünkü. fifa müdahelesiyle sonuçlanacak bu süreçle fenerbahçe en az 2 lig düşecektir. zaten bütün pazarlık bu. tff bankasyaya'ya (eski adıyla) ikna edemediği için uzadıkça uzadı.

    kural açık : bir maçta şike yaptığı ya da teşvik verdiği tespit edilen kulüp bir alt lige düşürülür. ihlalin (eylemin) ağırlığına göre alt lige düşmeler devam eder. fifa'nın balyozu masaya inerken çil yavrusu gibi dağılacaklar...

    işte fener'i düşürecek o madde : fifa'nın meşru hedeflerine yönelik (bkz. 2. maddenin son bölümü) ağır ihlallerde bulunulması halinde federasyonlar, (mesela burda tff) konfederasyonlar (mesela burda uefa) ve diğer spor kuruluşları söz konusu ciddi ihlallerin soruşturulmaması veya hukukun temel ilkeleri uyarınca soruşturulmaması durumunda, fifa'nın adli yargı organları bu ciddi ihlaller karşısında yaptırım uygulama hakkını saklı tutar. (fifa disiplin talimatı, 70. madde)

    edit : ekleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın