• 59
    rant uğruna hayatını kaybeden galatasaraylı kardeşimiz.

    22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı için evden çıkarken eşime o heyecanla söyleyebildiğim tek cümle bir gün bu heyecana kalbimin dayanamayacağı oldu. ne acıdır ki benden 7 yaş küçük kardeşimle aynı yaşta olan bir aslan korktuğum kadere razı oldu. bugüne kadar "fatih" ismini duyduğumda aklıma sadece imparator gelirken artık fatih dediler mi önce çalışkan sonra terim gelecek aklıma. sebebi ise üç kuruş fazla kazanmak isteyen ve namussuzlara, ahlaksızlara boyun eğen kişiler.

    ali sami yen stadyumu'nda birinin başına bir şey geldiğinde hemen müdahale edilir stadın içinden gelen ambulansla da gerekirse hastaneye taşınabilirdi. tamamen toki mantığı ile yapılan ve sesimizin kesilmesi için bize lütufmuş gibi sunulan tt arena'da ise olabilecekleri maalesef acı bir şekilde öğrendik. bu saatten sonra şampiyon mu olmuşuz fenere mi koymuşuz ona buna mı yenilmişiz zerre umrumda değil çünkü 22 nisan 2012 günü 88'li bir kardeşim kalp krizinden dolayı hayatını kaybettiği sıralarda kendisiyle aynı yaştaki bir fenerli kardeşim twitterdan ana avrat sövmekteydi. keşke fatih ölmeseydi de sen yine bana ana avrat sülale sövmeye devam etseydin be fenerli.

    yıllarca lig tv'nin sahibi adama ait olan inşaat şirketinde çalıştım ve maddi durumum dibe vurdu ama buna rağmen yılmadım kendimi kurtardım şimdi girdiğim firmada da allahın izniyle hayatımı geri kazanıyorum. kıt kanaat kombinemi alıp hayatımda çok önemli yeri olan galatasaray'ıma destek oluyorum ama hala cebimdeki paraya göz diken big boss bir halt icap edip milleti birbirine kırdırıyor.

    üç kuruş daha fazla kazanmanız bu kadar önemliyse inşallah sizin takımınız şampiyon olur.
    üç kuruş daha fazla kazanmanız bu kadar önemliyse inşallah ahlaksızlık galip gelir.
    üç kuruş daha fazla kazanmanız bu kadar önemliyse inşallah size şike serbest olur.
    üç kuruş daha fazla kazanmanız bu kadar önemliyse inşallah uefa ile anlaşıp güzel haberler alırsınız.
    üç kuruş daha fazla kazanmanız bu kadar önemliyse inşallah sadece bizim stadımızda bizleri tahrik edersiniz.

    ve siz hiç merak etmeyin biz takımımız için kefen giyerken siz içinize çubuklunuzu giymeye gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

    rantınız batsın.

    not : biliyorum çok dağınık ve anlaşılmaz oldu ama içimdekileri anca bu kadar dökebildim kelimelere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın