• 1070
    son derece zeki ve kurnaz isadami ve ayni zamanda hasta fenerlidir. yuzune taktigi o masum yuz ifadesi ile butun turkiye'yi kandirmis, aslinda geldigi ilk gunden gittigi gune kadar fenerbahce icin calismistir. su an fenerbahce hala bu ligde top oynuyorsa tek kahramani maa'dir.

    oyunu öyle guzel oynamis ve o kadar iyi yönetmistir ki, sayesinde turk futbolu, basin, yayinci kurulus ve özellikle fenerbahce, yasanan krizi buyuk bir firsata cevirmistir.

    sike yapmis bir takimi ligde tutatarak ligin populerligini artirmis, medyaya, sike konusunu uzattikca uzatarak daha cok okunurluk ve izlenirlik getirmistir. yayinci kurulus tarihinin en buyuk cirosunu yaparken, forma satislari, yapilan bagislar ve taraftarin cok guzel kullanilmasi ile sampiyonlar ligine gidememenin getirdigi yukun fazlasini fenerbahce kasasina doldurmustur. iste bu 5 sene gitmeyelim ne olacak lafi da buradan gelmektedir.

    yine ayni sekilde playoff denen musvette uygulamayi da, kriz suresince fenerbahce'nin görecegi baskiyi hesaba katarak, takimin yaristan kopmamasi adina ortaya cikarmistir. bunu da "herkes karli cikacak" diyerek paragözlere kabul ettirmistir. artik is karar asamasina geldiginde ise, istifasini basip simdi bunun keyfini surmektedir. cunku yerine kimsenin gecmeyecegini tahmin etmis ve bu durumun surecin uzamasina etkisini de hesaplamistir.

    kisacasi kendisi fenerbahce'nin kahramanidir. o cok istedigi ama aziz yildirim'dan korkusuna henuz oturamadigi baskanlik koltuguna gun gelip oturacaktir. bize de bu tiyatroyu seyredip uyumaya devam etmek duser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın