• 356
    http://dakika90.blogspot.com/...-oynamak-yetmez.html

    yukarda objektif yorumum var.

    maç boyunca futbol adına hiçbir şey yapmayan , yerlerden kalkmayan , sertliği futbol adına kullanmayan , maç sonu kendisine en ufak bir hakarette bulunmamış taraftara el kol yapan , iki pozisyonla maç bitiren ama o maçı kazanan bir takımın galibiyetini izledik bugün. şaşırmamak gerekiyor , türk futbolunun kirliliği ve her yeni gün uydurduğu yeni uygulamalar bunu gerektiriyordu zaten. tarih şampiyonu bu saçma organizasyonu kazanan olarak yazacakmış ; tarihi böyle yazıtlara da alet ettiler. 9 puan farkla bitirdiğin lig bir anda 5 puanlık bir ranta dönüştüğünde itiraz edenler o rezilliği saha ve saha dışında yaşayanlardı. neticede istenen oldu , kazanan rant olacak.

    maç içinde yakaladıklarını atamayan futbolcularımız oldu ama kızamıyorum. neden kızamıyorum , çünkü bu adamlar senelerdir 34 maç oynayıp tatile çıkmış insanlar. ha diyeceksin ki fenerbahçe 28 maç mı oynadı ? futbolu oynayan yorulur , oynamayan değil derim ben sana.

    ek olarak mehmet topuz'un yaptığı hareket hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. ya da vazgeçtim istemiyorum , çok yakıştı formasına. gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın