• 83
    kareografi (u: semih kaya etkisi :() zahmetli iştir. çok zahmetli bir iştir. 7 gün uğraşır, otoparklarda sabahlarsın, tribünlerden biri arıza çıkarırır ve yaptığın işin hiçbir esprisi kalmaz. üstelik taşşak konusu olursun. ağlayasın gelir.

    özellikle de bu dönem tam bir çılgınlık koreografi yapmak. sosyal medya anasının amı gibi. -a desen, karşındaki duymadan internetteki duyuyor. sürpriz olsun istiyorsun, müthiş bir gizlilikle çalışıyorsun, sonra bakıyorsun ki 3. gün herkes öğrenmiş.

    neyse öğrensin diyorsun, biz devam edelim. 3 gün daha mesai harcıyorsun, o iğrenç kokunun içinde..kapalı mekanlarda..bu sefer de bir orospu çocuğu çıkıyor sırf internette ilk ben paylaşayım diye kartonunu kaldırmıyor, fotoğraf peşinde koşuyor. diğer orospu çocuğu kameraya alıyor. bir diğer anasını siktiğim facebook'ta like peşinde.

    26 şubat 2012 galatasaray beşiktaş maçındaki koreografiyi hepimiz biliyoruz. türk tribünleri için bir devrim. 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçında yapılan da ondan aşağı kalmayacak. tarihleri boyunca koreografiye bulaşmamış tribünler var. çoğu zaman kolaya kaçıyorlar. kimi zaman korkuyorlar..yapanların da ne kadar yapabildiklerini hepimiz görüyoruz. galatasaray taraftarı bu koreografiler için özellikle de bu sene ciddi emek harcıyor. sırf 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçındaki koreografi için bir kardeşimle 4 gündür buluşamıyorum. bi türlü çakışamıyoruz. yarın maç öncesinde görüşebileceğiz..muhtemelen gözleri kan çanağı olacak..

    22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçında statta olacak galatasaraylı.. allah rızası için fotoğraf peşinde, retweet peşinde, like peşinde koşma. hani kartonu hafif yana çekip, şöyle alttan alttan tek gözle bakmaya çalışıyorsun ya.. inan o bile koreografinin anasını sikiyor. o yüzden, ortadaki emeği ve ortaya çıkacak olanları düşün ve 3 dakika o kartonun, bayrağın altında kal.

    9 ay annenin karnında durdun, 3 dakika da kartonun altında dur. bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın