• 1
    sheffield united'ın manchester city altyapısından yetişen 24 yaşındaki golcü oyuncusu. 2011/2012 yılı itibariyle sheffield formasıyla lig ve kupada olmak üzere toplamda 37 maçta 30 gol ve 13 asist yaparak insanüstü bir performans göstermiştir. fakat bu sene adı performansından çok tecavüz suçundan aldığı 5 senelik mahkumiyet cezasıyla anılmıştır...

    yazık ettin / taç çizgisi

    manchester city altyapısında yetişen, 1 sezon norwich city'ye kiralandıktan sonra son durağı olan sheffield united'a transfer olan ched evans "tecavüz" suçundan 5 sene mahkum edildi.

    olay geçen mayıs ayında city altyapısında beraber oynadığı clayton mcdonald'ın bir kızla sokakta bulup, birşeyler atıştırıp otel odasında ilişkiye girmesiyle başlıyor. bu olayın üzerine evans da onlara katılıyor. aslında kız 19 yaşında, yani yasalara göre ilişkiye girmesinde bir problem yok. olayın patladığı nokta kızın aşırı derecede sarhoş olması ve bu iki gerizekalının telefonla "homemade" denemeleri. kız ise çok sarhoş olduğu için hiçbirşey hatırlamamakta, sabah kendini çırılçıplak halde bir otel odasında bulunca dava açmış.

    yargıç "kız otele geldiğinde sex yapılamayacak kadar kötü durumdaymış (sarhoş) bunu farketmeniz gerekiyordu" demiş. yani olay tamamen tecavüz formuna giriyor bu durumda.

    mahkemede mcdonald affedildikten sonra gözyaşlarını tutamayan evans kendisine verilen 5 yıllık cezayı duyunca salya sümük olmuş. yargıç "aslında çok iyi bir kariyere doğru yol almaktaydın" diyerek olayı daha da dramatik hale getirmiş.(evans sheffield formasıyla bu sezon 37 maçta 30 gol ve 13 asist gibi hayvani bir performans sergilemişti)

    cezanın verildiği gün sheffield united resmi sitesinden evans'ın avukatları davayı bir üst mahkemeye taşıyacaklarını bildiren bir açıklama* yapmışlar.

    şimdi biz ne desek suç. ingiltere gibi sex, eğlence, threesome gibi olguların normal gündelik şeyler olduğu bir yerde tecavüz suçundan yargılanıp 5 sene ceza alabilmek için ya çok yetenekli olmanız ya da aynı oranda gerizekalı olmanız lazım. evans gerizekalı olan kısımdan gibi görünüyor.

    bir de bu olay türkiye'de olsa ne olurdu diye düşünmeden edemiyor insan. 5 maç ceza verirlerdi, tahkim 3 maça düşürürdü, kızı otobüste döverlerdi neden içki içip erkeklerle otele gidiyosun diye. adamlara en çapkın erkek plaketi verilirdi. hayat mutlu mesut devam ederdi herhalde...

    bizde kıza, babası oğlu birlikte tecavüz etti, yetmedi paramparça ettiler çöpe attılar. çocuk zar zor bulundu, devlet büyükleri kızı suçladı, olayı yapanlardan baba serbest oğlu çocuk mahkemesinde yargılandı. aradaki farkı siz düşünün işte. adamlar futbolcularını sadece kız kendinde olmadığı için 5 sene hapise göndermeye çekinmezken biz neler yapıyoruz. daha çok fırın ekmek var yiyeceğimiz çook...

    açıklama : http://www.sufc.co.uk/...0418~2742727,00.html

    http://taccizgisi.blogspot.com/...2/04/yazk-ettin.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın