• 138
    bir seneden beri yaşanan gelişmeler ışığında bakmakta yarar var bu maça. 'artık bu kadar da olmaz canım' denen her şey ne yazık ki oldu. hem de gözümüze baka baka olmaya devam ediyor. böyle bir ortamda bu maçı sanki tüm koşullar normalmiş gibi değerlendirmemek gerekiyor. herkesin tahmin ettiği, okuduğu ya da duyduğu şekil de , galatasaray'ın olası galibiyeti sonucunda oluşacak puan farkı, play-off denen kepazeliğinin anlamsızlaşmasına, bu işi organize edenlerin bekledikleri kar rakamlarının çok altında kalmalarına neden olacaktır. ayrıca heyecan dozu düşecek insanların dikkati tekrar 'şike davası'na yönelecektir.

    maçın hakemi fırat aydınus'un fenerbahçe lehine bir tutum içerisinde olacağını tahmin ediyorum. örneğin; maçın başlarında çıkartacağı bir kırmızı kartla galatasaray'ı on kişi bırakabilir ya da abdullah yılmaz benzeri bir performans sergileyebilir, şaşırmam. zaten bunun zemini geçen hafta inönü'de oynanan ve 2-0 galatasaray lehine biten maçta yapıldı. yani insanların, geçen hafta hakemin lehinize yaptığı hatalardan kazanmıştınız bu hafta da yanlış kararlardan ötürü kaybedin canım n'olcak diyebilmesinin zemininden bahsediyorum.çünkü maçın genelinde taktir haklarını beşiktaş lehine kullanan bir hakem için bu kadar kıyamet koparılmasının, sanki galatasaray hakem sayesinde kazanmış gibi bir hava yaratmanın başka bir anlamı yok.

    açıkçası sadece bu yüzden çekiniyorum.''hadi canım bu kadar da olmaz'' diyemiyorum. hiç ortada yokken, bir gün içerisinde play-off sistemini hiç konuşulup, tartışılmadan başımıza tepeden dayayan güç, kendi çıkarlarını tehlike altında görürse her şeyin zemini hazırlayabilir. ama inşallah yanılıyorumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın