• 33
    adam avukat olmuş ama görüldüğü gibi iq sıfır.

    fenerbahçenin yaptığı şikeler, aziz yıldırımın tapeleri, tapelerde geçen küfürlü konuşmalar, hakem odası basmalar, silahlı örgütlerin futbolun içine karışması, son iki fenerasyon başkanları yıldırım demirören ve mehmet ali aydınların zihni siniri bile dumura uğratan çılgın projeleri*** ve şikecileri kurtarma adına uefa ile bitmek bilmeyen anlaşmaları ***, emre belözoğlu denen futbolcunun ırkçı söylemleri, milli takım kalecisi volkan demirelin ve milli takımın kaptanı emre belözoğlunun bir milli maç sırasında taraftarlara küfür etmesi toplumda infial yaratmıyorda, melo ile rieranın kendi aralarında yaptığı kavgamı toplumda infial yaratıyor?

    bunun adı ezikliktir, göt korkusudur ve şerefsizliktir. kendi pisliklerini örtmek için başkalarına pislik atmaktır ve bunu türkiye cumhuriyeti sınırları içinde en iyi beceren kurum fenerbahçe dir. kimse bu konuda ellerine su dökemez. insanda biraz utanma olur. daha ne diyeyim ben bunlara?

    fenerbahçe denilen ezik ve rezil kulübün ezeli rakibimiz olarak gösterilmesi yani böyle adamların camiasıyla aynı düzeyde gösterilmemizi artık hakaret olarak kabul etmeye başlıyorum.
    bence galatasaray taraftarları bu konuda bir kamuoyu oluşturulmalı ve bu seviyede bir camiayı ezeli rakip olarak görmek istemediğini deklare etmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın