• 111
    necati ateş'in kesinlikle dinlendirilmesi gereken maçtır. aydın yılmaz'ın ikinci yarı oyuna ateşleyici güç olarak girmesi daha iyi olur. nedeni basit; önde de olsak yenik durumda da olsak, sağ kanattaki delici gücüne ikinci yarı daha çok ihtiyacımız olacak.
    riera ağır bir oyuncu , emre çolak'la başlamak ve onun derbi motivasyonundan ve yaratıcılığından faydalanmak gerekir. riera yine ikinci yarı opsiyonu olabilir.
    kesinlikle ama kesinlikle defansif ya da kontratak oynamamamız en azından maça o şekilde başlamamamız gereken maç olacak, fenerbahçe'yi sahasına hapsetmeli boğmalı ve onlara o hücum özgüvenini vermeden, sürekli baskılı oyunla hata yapmaya zorlamaya ihtiyacımız var. erken gelecek bir gol maçın sinir katsayısını bir hayli yükseltir. maçın arena'da olması önemli değil. herkes atılacak gollerden bahsediyor ama oynadığımız takım fenerbahçe. bir anda geriye düştüğümüzde, aradaki puan farkının ikiye ineceği ve rakibimizle rövanşı kadıköy'de oynayacak olmamızın akıllara gelmesi durumunda bir panik yaşayabiliriz.

    tüm olasılıklara rağmen inancım şu; pazar günü mükemmel bir havada, mükemmel bir atmosferde, olabilecek en iyi hakemle, harika koreografilerle , harika bir futbolla ve gollerimizle şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz maç olacaktır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın