• 48
    kendisinin yerinde olsam utancımdan sokağa bile zor çıkardım ama göründüğü üzre kendisi son derece pişkin bir zat-ı muhterem. eğer, ömer güvenç (konuşma kayıtları meydanda, belgelendirilmiş) çeşitli yasadışı işlere bulaşmış, başkanlığını yaptığı kulübe haksız menfaat sağlamak için örgüt kurma ve yönetme iddiasıyla şu anda cezaevinde olan bir kişiyle ortak bir eylem planı hazırlamış ardında onu uygulamışsa ve buna rağmen hala görevinin başındaysa, acaba bu olanlar lig tv yönetiminin bilgisi dahilinde mi gerçekleşti ? sorusunu akıllara getirmekte.

    spikerlerin taraflı maç anlatımı, futbolu, kendi kazancını ne pahasına olursa olsun artırmak için oyuncağı haline getirme gibi konuları bir kenara bırakacak olursak, ömer güvenc'in sanki ortada hiçbir şey yokmuşcasına yazı yazıp-muhabirlik yapması bile lig tv yönetiminin ne kadar dürüst ve tarafsız yayıncılık ilkesine bağlı bir kuruluş olduğunu gözler önüne seriyor !

    ayrıca şansal büyüka'nın zamanında hayatını kurtarmış olduğunu düşünüyorum zira muhabirlik melekelerinin onda birine sahip olmayan, ne dediği pek anlaşılamayan, telaffuzu bu kadar başarısız birinin ısrarla, yıllardan beri oralarda olması başka türlü açıklanamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın