resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 296
    22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nı yönetmesini boş verdim, bu maçta berbat bir yönetim gösterse de, aleyhimize de çalsa, türkiye'nin en iyi hakemidir. futbol oynatmaya çalışır, renklere bakmaz. maçı izlerken biliyorsun ki, adam da art niyet yok, gördüğünü yorumluyor.

    arkadaş bir şeyi de beğenin, avrupa'daki en iyi hakemlerdendir, mentörü daha iyi tanıtsa, cüneyt çakır kadar desteklense, 2012 avrupa şampiyonasında o olacaktı. yurt dışında çok beğendiğimiz hakemler, kendi liglerinde ne yapıyor, hangimiz biliyoruz. izleme olanağı bulabildiğimiz, la liga, premier lig'de görüyoruz işte.

    şundan eminim, dünyanın hiç bir ülkesinde hakem bu kadar konuşulmaz, konuşulmuyor. en kolay seçilebilcek kurban o, onun üstüne gitmek kolay.

    16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçında bjk seyircisinin yaptığı saçmalıkları gördük, sahadaki oyuncular dahil maçın en kötüsü hüseyin göçek miydi? kızsana melo'nun attığı golde hem elmander'i, hem de melo'yu bomboş bırakan savunmana. ayrıca ilk golde, elmander boş pozisyonda kafayı köşeye vurabilse bahanen ne olacak. kızsana tayfur'a, bütün maçı izledi, sağolsun holosko ve queresma'ya sabretti, biz galatasaray olarak, bari biz hakemlere kafayı takmayalım. maçımızı oynayalım, yenelim, yenilelim, iyi olduğumuz sürece, hakem hatalarına karşı kazandığımızı yıllardır gördük. en nihayetinde onlar da insan. saniye bile sürmüyor karar vermeleri. eğer futbolcular sahaya oynamak için çıkar, art niyetli olmazlarsa, herkes daha güzel bir futbol izleyecek, emin olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın