• 740
    tamam, sakinlestim, iyiyim sözlük simdi yazabilirim sana. önce mac öncesi, maci izledigim kahve agzina kadar dolu, yarisindan fazlasi galatasarayli, iki(rakamla 2) besiktasli ve 7-8 tane de diger kuslardan var. mac sirasinda inan bana sözlük besiktaslilardan cok fenerlilerin "hadisene, saldirsana bastirsana" tarzi aglasmalari en basta sinirlendirse de sonra cok eglenceli oldu benim icin.

    mac icin cok yorum yapmaya gerek yok, zayif rakibi karsininda kontrollü oynayan aslanlar, süper oynamasalar da büyük takima yarasir sekilde üc puan almasini bildiler. asil yapilmasi gereken yorumlar saha disinda yasananlar.

    yildiz da okudugum dönemlerde besiktasa az biraz sempatim vardi, ne demek istedigimi orda okuyanlar cok iyi bilirler. lakin son bir kac senede sürekli carsi grubunun sova kacmasi, kendilerini takimin önünde görmeleri, tüpcünün kulube ipotek koymasina göz yummalari, sike olaylari sirasindaki tutumlari ve iyice tutarsiz söylemleri bu takimi iyice antipatik hale getirmisti gözümde.

    bugün 16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçında yaptiklari ile bahaneleri ne olursa olsun benim gibi bircok kisinin nefretini kazanmislardir. bu nasil haleti ruhiye dir ki, oturdugun yerden sahaya atlayip ezeli rakibinin futbolcusuna tekme tokat girmeye calisiyorsun. eger tekme tokat dövülecek birisi varsa sizi oyuncagi gibi kullanip önünüzdeki 10 seneye ipotek koyan tüpcü olabilir, milyon eurolar alip sahada eli belinde gezen, bir zamanlar yere göge sigdiramadiginiz, bügünkü macta yoklari oynayan q7 niz var, var oglu var.
    ey sözlük bir gün bu itlere yenilirsek kendi sahamizda, ve aramizdan biri sahaya atlayip onlarin futbolcusuna vurmaya kalkarsa bizden degildir, bu böyle biline.

    mac boyunca yaptiklari sike ile ilgili tezahüratlar, yenileceklerini anlayinca bizim futbolculara tekme atsin diye kendi futbolcularini gaza getirmeye calismalari ve irkci söylemleri carsi yada besiktas taraftarinin seneler boyunca ezikliginin sahaya yansimasidir. benim icin gerzek gerzek konusan, her durumda üste cikmaya calisan denyo fener taraftari neyse, sahada yenemedigi ezeli rakibinin futbolcularina saldiran bu itler ayni kefededir su andan itibaren. beter olun adiler, azalarak degil isik hiziyla bitin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın