• 60
    fenerbahçeli bir taraftar yaralandığı için sağda solda koreografi hakkında konuşanlara, kinaye yapanlara, dalga geçenlere, insanlığına varana kadar hakaret edilmekte.

    her şeyden önce umarım yaralanan genç arkadaşımız bir an evvel iyileşir, okuluna, tribünlere, ailesine döner.

    fakat yine angry birds moduna girip sağa sola saldıran fenerlileri ve onların söylediklerine paralel şeyler söyleyen diğer takım taraftarlarını* anlamak güç.

    birincisi, ben galatasaraylı ya da değil, hiçkimsenin, "ahahaha çocuk yaralanmış!" diye dalga geçtiğini görmedim, göremem de zaten. burada dalgaya alınan husus, ikinci defa denenen şeyin bir kez daha fiyaskoyla sonuçlanması.

    ikincisi, yapılmış, her şeyiyle güzel olmuş, rakip takım hocasının bile gıptayla baktığı bir çalışmaya (bkz: cimbom başı dik yürür koreografisi) olmadık kılıflar uydurarak onunla dalga geçmeye, önemsizleştirmeye çalışanlar, bugün yapılamayan, evvelinde bir benzeri de hayal kırıklığıyla sonuçlanmış koreografiyle ilgili tek iğneleyici söz söyleyince çıldırıyorlar, garip.

    üçüncüsü, ulan sağa sola saldıracağınıza bir susun. iki dakika susun. hiç mi provasını yapmadınız? hiç mi daha önce denemediniz? hiç mi hesaplamadınız? sanki genç yaşta bir insanın neredeyse hayatını karartacak hatayı yapanlar da siz değilsiniz! bu işin suçlusu sizlersiniz. allah'tan ucuz atladıldı bu kaza.

    umarım içinizdeki hasetlik, hırs, aşağılanmışlık gibi duyguların bastırılmasına yardımcı olur bu beceriksizliğiniz. unutmayın, eşek dahi bir düştüğü çukura tekrar düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın