• 379
    taraftar açısından; 'adam' olan galatasaraylı'nın şiddetle karşı çıkacağı olaydır, adam olmayan da kıvırıp, "ama yönetimler anlaşırsa kabul etmeliyiz de bik bik bik :)..." diye kıvırabilir...

    yönetim açısından; 'adam' olan yöneticinin çıkıp "ali sami yen'e küfür edip futbolcumuza maymun diyenleri stadımıza sokmayız!" diyebilmelidir, en azından kapalı kapılar ardında.

    beşiktaşlı açısından; delikanlı olup dilencilikten uzak durma zamanıdır.

    oldu ulan oldu... ben sabahlara kadar anadolunun bir köşesinde stadyum inşaası izleyeceğim internetten,o stadın açılışında rahmetli başkanıma hakaret edilecek, hakarete tepki gösterildi diye galatasaray kulübü adam yerine konmayacak, taraftarı fişlenecek, başka taraftarların "olum beleşe kaptınız stad ehe ehe..." gibi salaklıklarına maruz kalacağım, ali sami yen stadı gidecek, tüm bu olanlar iyi kötü bir galatasaray başkanının başkanlığına sebep olacak, sonra ben bu stat hakkında görüş belirtemeyeceğim! yönetim de tüm bu götlüklere maruz kalan taraftarına bu muameleyi reva görecek, sahip çıkmayacak, dediğini kulak ardı edecek.

    o stadyum galatasaray'ın namusudur, en azından tinerci muamelesi gören taraftarının! kim üzerinden politika yapıp, basket sahası veya herhangi bir sıcaklık için hükümetin bir tarafını yalayacaksa, kim peşkeş çekilmesi için imza atacaksa direk istifa etsin, bu taraftar onları ölene kadar affetmez. yemin ederim 'cl şampiyonluğu verelim 1 sene beşiktaş'a kiralayın' deseler yine istemem, o derece önemli bir semboldür gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın