• 1
    ultraslan ve oğuz altay başlıkları kapalı olduğu için böyle bir başlık açmayı uygun gördüğümü ilk olarak belirtmek isterim. daha sonra ise;

    oğuz altay beyefendinin resmi twitter hesabında ''beşiktaşın tt arena'da oynama isteği'' ile ilgili 2 3 cümlesine rastladım. şimdi okuduklarımdan sonra içimi döküyorum.

    gerçek şu ki ultraslan ya da oğuz bey galatasarayı seviyor hatta tapıyor olabilir. gecesini gündüzünü ayırıp koreografi hazırlıyor olabilir. ancak bunlar hepimizin bildiği üzere ''gönül işidir.'' gönülden yapılmıyorsa zaten ''gösteriş için yapılmıştır, kimsenin gözünde bir değeri yoktur. o yüzden biraz sonra yapacağım eleştirilerden sonra bana tepki verecek arkadaşlar bu konulardan dolayı yani ''gönül işlerinden' dolayı tepki vermesin.

    şimdi asıl diyeceklerime geçiyorum:

    öncelikle biz ''öküzün altında buzağı filan aramıyoruz.'' bu üslubu sevmedim hiç. iki kulüp arasında gerek taraftar gerekse yönetim bazında geçmişte bazı sorunlar oldu ve oradan hareketle herkes görüşünü belirtiyor. benim şahsi görüşüm 'o stadın bize ait olduğu ve beşiktaşın maçlarını başka stadta oynaması yönünde.'' ancak konu ister istemez burdan sapıyor ve oğuz bey'in açıklamalarına geliyor.

    siz çok iyi işler yaptınız diye tüm galatasaray taraftarının sahibi olduğunuzu filan mı düşünüyorsunuz? bizler de siz gibi maçlara geliyoruz, biz de bağırıyoruz ve işin garibi 'para' veriyoruz o stada girmek için. dolayısıyla stadın bir ihtimal beşiktaşa tahsis edilmesine tabi ki tepki koyacağız. bu tepkiyi koyduğumuzda öküz altında buzağı mı aramış oluyoruz??

    öte yandan beşiktaş taraftarının twitter'da ''o stadı siyah beyaza boyayacağız, ses rekorunu kıracağız, cart yapacağız curt yapacağız'' gibi açıklamalarını, yazılarını hepimiz okuduk. bunlara rağmen biz ''öküz altında buzağı mı aramış oluyoruz?

    buradan sesleniyorum, kimse kendini birilerinin sahibi sanmasın! her galatasaraylı kendi başına bağımsız bir taraftardır!

    o yüzden 'yönetimler anlaşırsa anlayışla karşılamamız gerekiyor' gibi bi düşünceyle tüm galatasaray taraftarını ipotek altına alamazsınız. o sizin kendi görüşünüzdür ve saygı duyarsınız. ama ben ve benim gibi binlerce renktaşım saygı duymayacaklar ve buna çanak tutan sizleri hiçbir zaman unutmayacaklar bilesiniz!

    tek büyük galatasaray ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın