• 227
    10 sezonda division 10'dan division 1'e yükseldiğim oyundur. bu 10 sezonda 3 takımı değişmeli oynadım: 4 yıldızda tabiki galatasaray, 4.5 yıldızda napoli ve 5 yıldızda barcelona. napoli'yle oynaması özellikle division 4'ten sonra epey bir zorlaştı malum 3 defansla iyi oynayanlara karşı dayanmak biraz zor. o yüzden genelde barcelona ve galatasaray'la devam ettim yoluma.

    11. sezonda division 1'den düşmek üzereydim, düşme puan barajı 14'tü. son maça kaldı işim. 9 maç sonunda 12 puanım vardı ve kazanmak zorundaydım. karşıma santos çıktı, ben galatasaray'ım tabiki, son maça barcelona'yla çıkmaya gönlüm razı gelmedi. kötü başladık maça, 1-0 geriye düştük, rakibin hatasından yararlanarak bulduğumuz golle 1-1'e getirdik durumu ancak bu sevinç uzun sürmedi ve ilk yarının son dakikalarında neymar'ın ayağından bulduğu golle rakip ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. fakat herşey bitmiş değildi, ikinci yarıya imparatorun soyunma odasında yaptığı muhteşem konuşmayla çıkan galatasaray mükemmel oynadı ve maçı elmander(3) ve baros'un(3) ayağından bulduğu gollerle 6-3 kazanarak division 1'de kaldı.

    not: bu arada oynadığım herifte türkmüş farketmemiştim, nicki firatkul1907. maç 6-3 bitince mnoyiim pic diye mesaj attı, bende keşke oyunda fener'de olsaydı da bir de öyle koysaydım sana diye cevap attım, haliyle cevap gelmedi bir daha.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın