• 29
    çıktığı günden bu yana deli gibi oynadığım, oynamaktan büyük zevk aldığım ancak içinde çok büyük hatalar barındıran oyundur.

    normal basketbolun basketleri, reboundları, asistleri, top çalmaları, blokları yapılıyor tamam ama bunun yanında normalde hiç olmayacak şekilde hareketler de yapılabiliyor oyunda.

    4 dakikalık periyotlarla oynuyorum ve maç başında 7-8 top çalma ile oynayabiliyorum. oynadığım maçların büyük kısmında triple-double'ı kolayca yapıyorum. *

    bunların neredeyse tamamını da oyun içinde bulduğum hatalarla yapıyorum tabi. hata dediysek, öyle orta sahadan basket atma hatası gibi bir şey değil. mesela, rakip kendi pota altından oyuna başlamak istediğinde, oyun kurucunun 1-2 metre yakınlarında durarak, top atacak oyuncunun el hareketini takip edip, o harekete başlandığı anda top çalma tuşuna basıldığında o topu yüksek oranda çalıyor benim oyuncu. bunu bir kaç kez tekrar edince, oyun kurucu bu sefer kaçarak top almaya çalışıyor. o zaman da oyuncuyu takip ederek ondan önce hareket etmeye çalışınca, çok rahat yine çalınabiliyor top.

    bu ve bunun gibi çok fazla hata var. buna rağmen deli gibi neden oynuyorum, tam olarak ben de bilemiyorum. sanırım görsel gerçeklik olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın