resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1655
    albert riera ile aralarında geçen husumete ilişkin canlı yayında özür diledi, saha dışında aslında böyle agresif biri olmadığını ve arkadaşları ile ilişkisinin iyi olduğunu belirtti. ayrıca "riera ile de hiçbir problemim yok, olmaması gereken bir şeydi ki hayatımda da ilkti, aynı zamanda da son olacak" dedi. bundan sonra da şampiyonluk yolunda galatasaray'a elinden gelen her şeyi vereceğinin sözünü verdi ve sahada artık gerçek felipe melo'yu göreceğimizi söyledi. fatih terim'e ve takıma da kendisine sahip çıktıkları ve ikinci bir şans verdikleri için teşekkür etti.

    bilindik şeylerdi yani öyle ekstradan ilginç bir şey yoktu ama dikkat edilmesi gereken tüm bunları söylerkenki ifadesiydi.

    seri konuşuyordu, doluydu, diyecekleri vardı ve tüm bunları uzata uzata, yineleye yineleye aksatmadan söyledi, lakin bakışları ve genel ruh hali oldukça "bozuk"tu. yani yapmacık bir şirinlik, mahcubiyet veya sempatik olmak kaygısı yoktu. adam bildiğin kafası bozuk, pişman ama içten içe bir o kadar da hırslı ve kendisini tekrardan gösterip bir bakıma kanıtlamak için gün sayar gibiydi.

    suratı baya asık idi ama bir küsme veya bozuk moral asıklığı değildi bu...

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın