• 82
    harika bir stadyum, müthiş bir taraftar kitlesi ve rosicky..

    avrupada senelerdir her maçını takip etmeye çalıştığım takımdır dortmund. son 2-3 yıldır sezon başına ortalama olarak 25 maçını izlemişimdir. bu senede galatasaray'ın maçları ile çakışmadığı sürece hiçbir maçını kaçırmadım. rosicky'den sonra ilgim yavaş yavaş azalsada imkan buldukça sürekli takip ettim. sonra nuri şahin ile tekrar yükseldi bu ilgi ve 2010/2011 sezonuyla zirve yaptı. birde bayern yarıştan kopup ipi rahat bir biçimde göğüsleyince artık takip etmekten vazgeçemeyeceğim 4-5 avrupa takımından biri oldu. * * * * *

    bu sene hem kadro kalitesi, hemde bayern üst üste 2 şampiyonluk vermez kuralından 2011/2012 sezonu için 2.lik yeterli derken, sezon başlangıcıda beni haklı çıkarıyordu. ancak elde edilen 23 maçlık yenilmemezlik serisi bir anda dortmund'u zirvede yalnız bıraksada augsburg(d) ve stuttgart beraberlikleri sezona heyecan katmaya yetti. yıldız oyuncuya sahip olunmasada, başarıya aç oyuncularla takım bütünlüğünü yakalayan bir ekibin neler başarabileceğinin göstergesidir dortmund. * böyle takımları hangi futbolsever sevmez ki? (u: (:)

    yarın 30.haftada bayern ile sezonun final maçına çıkacaklar. bizde jurgen klopp ve öğrencilerinin bir dünya devi ile çarpışmasını izleyeceğiz. eğer kazanılırsa futbolda herşeyin büyük paralarla kaliteli kadro kurmak olmadığını bir kez daha göreceğiz.
    ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın