resim
Sercan Yıldırım
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1310
    naptın sercan sen ? sen bilmiyor musun arda'yı sinema için yaktı bu taraftar.sen bilmiyor musun ki arda 2 gün sakatlandı diye kaptanının arkasında bile duramadılar hemen basının gazına gelip en kötü adam oldu arda ? yapma sercan senden beklemezdim bunu.böyle bir taraftar -trübünde arda kaptan büyük kaptan diye bagırıp ertesi gün kimisi sinema peşinde diye marş yapan bu taraftar-sana yakıştıramadı bunu.

    ben çok galatasaray taraftarı gördüm bir gün kral olup bir gün sonra tahttan indirilen çok insan gördüm hepsi oyuncu, iyi oynadıgında trübünde aslan parçası olan kötü oynadıgında yerin dibine sokulan oyuncular.en basitinden emre colak'tan başlayalım.adam daha genc suan bile 20 yasında adam ama gecen sene bakıyoruz demedigimiz bırakılmıyor emre çolak'a neymiş fiziği yetersizmis neymiş topa sert vuramıyormuş,neymiş dokunuldugunda düşüyormuş.bir iki maç kötü oynar hemen asıp kesmeye başlarız.o zamandan beri emre'deki gelişimi görmeyen var mı şimdi ? ama simdi bakıyorum video'ları dönüyor new hagi.hani emre yetersizdi ?eger yetenegi varsa neden arkasında durmadı bu taraftar? gecen sene nerdeydiniz ?

    tamam ozaman hala anlamadıysanız bir örnek daha vereyim en yakın örneği hemde.daha 2 hafta önce aydın yılmaz'ın patlamasından konusuluyordu.herkes kendince espiri yapıp'' ekeke en iyi espiriyi ben yaptım''diyordu .sonra aydın mersinspor macında * iyi oynamaya basladı.ardından bir kaç mac daha.geçen maçta * girdi bir penaltı yaptırdı bir de asist yaptı.ne oldu simdi o dalga gecenlere ? helal olsun aydın ,önümüzdeki *beşiktaş maçında emre çolak yerine sen oyna aydın.

    hadi aydın'dan anlamadınız.bir zamanlar - ki ozamanlar çok uzak değil daha gecen yıl ve öncesinden bahsediyorum - yeni kral diye tahta cıkarılan milan baros formdan düşünce ne oldu.kötü baros,zaten sürekli sakatlanıyor zaten sene sonu yollanacak.

    kazım gelir takıma hem de fenerbahçeden.hani kendi adıma konusayım sarı ve lacivert renklerini yanyana gördüğümde kendimi öldürecek kadar sinirlendiğim iki rengin sahibi olan takımdan ama kazım fenere bir gol atar aslan olur kral olur yürü kazım olur ' fenerden hiç mi oyuncu gelmedi yea ' olur.ama sonra sezon ortalarına dogru düşüş yaşar sonra ' artık git şu takımdan kazım ' olur küfürler edilir.maçtan cıkarken ıslıklanır.nerde o kazımcılar o ıslıklanırken ?

    şimdi bir daha soruyorum.naptın sen sercan ? oynadığın klübün sehiri bile olmayan bursa'da bar mı açtın ? nasıl yaparsın sen.simdi her cıkısta burdan bursaya gider gider gelirsin.eve de gelmezsin annen merak eder sonra seni.he ara sıra hafta sonu gidiceğini söylüyorsan onu da yapamazsın.sen insan değil robotsun sercan.

    demem odur ki: bu taraftar yıllardır yaptığı yanlısa devam etmektedir.ama sonra ülkenin en cok genc oyuncu cıkaran takımı oluruz.ama arkasında durup destekleyerek değil.biraz kötü oynasın ayagını kaydırarak.hiç gelecegi düsünmeyerek adamın daha 21 * ve * yirmi bir yaşında oldugunu göz ardı ederek eleştiririz.ondaki geleceği göremeyiz.durun bir bakayım fatih terim ile birkaç yıl geçirsin biz de o sırada trübünde ona gaz verelim her hareketinde onu alkıslayalım destek verelim değil, tam tersi yüklen galatasaray taraftarı gün gençlere güvenmek değil onları bitirme günüdür !!!

    ortağı oldugu yer sadece bar değil klasik restaurant-bar olan futbolcudur.yani bildiginiz her kafe gibi.ama medya bunu bizi ayaklandırmak ve genç oyuncumuzu taraftara karsı kıskırtmak için kullanıyor ,bar aldıgını düşündürüyor ve taraftarımız her zamanki gibi çok güzel tuzağa düşüyor taraftarımız.haydi gemi kalkıyor.sercan'a sallamayan kalmasın.ilgili restaurant için :

    http://sehir.ekolay.net/...126630&page=Bigo

    ayrıca:

    sercan yıldırım:
    https://twitter.com/...s/189731162028118017

    bigo'ya bar tabirini soylemek ck yanlistr.orasini bursa insanmiz ve arastiran her kisi orann restaurant ve cafe oldgnu biliyorlardir.sayglar
App Store'dan indirin Google Play'den alın