• 2
    öncelikle bu maçın caferağa'da oynanacak olması bile başlı başına rezalet. 2012 yılında (birde ülker sana yeni bir salon yapmışken) caferağa denen kodesi kullanmak medeniyetsizlik gösterisidir.

    neyse seriye gelirsek ilk iki maç caferağa'da. sonraki iki maç ise abdi ipekçi'de. 5. maçı lugattan şimdilik çıkartalım. şampiyonluk için ilk iki maçtan en az birini almamız şart. ki bu durumda 3. ve 4. maçı alırsak şampiyonluk bizim kupa bizim.

    tabi ki bu kadar basit değil.

    öncelikle ceyhun yıldızoğlu denen pimi çekilmiş bir bomba var bizde.

    ikincisi euroleague'de dahi kendi evinde sayısal üstünlük kuramayan ve bayan basketbol takımına yeterinde ilgi göstermeyen galatasaray taraftarı. ilki için yapılabilecek bir şey şimdilik yok ancak ikincisi için tüm sosyal medya kanalları kullanılarak abdi ipekçiyi doldurmak zo-run-da-yız. ayrıca bayan voleybol ve basketbolda fenerbahçe taraftarının yaptığı pisliklerin bir örneği caferağa denen izbe yerde tekrarlanacaktır. dolayısıyla abdi ipekçiyi doldurmak ve kızlarımızın yanında olmak namus melesidir.

    peki kupayı alabilir miyiz?

    ben bu işin teknik tarafından anlamam. yalnız karşı tarafta penny taylor olmayacak. bizde zaten alba ve gülşah yok. ancak euroleague maçından farklı olarak fowles parkede olacak. bana en fazla güven verende fowles’ın varlığı.

    özetle ilk iki maç önemli, buradan gelecek bir galibiyet ibreyi bize çevirir. sonrası ipekçide galatasaray taraftarının işi.

    birde allah aşkına ceyhun hoca saçmalamasın. o vermezse bizim kızlar kupayı kaldıracaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın