• 34
    nba'in junichi inamoto'sudur. kötü bir oyuncu değil ama abartıldığı kadar iyi bir oyuncu da değil. o yüzden gördüğüm şu olayı paylaşmadan duramayacağım.

    nba'in resmi twitter hesabını takip ederim. sitesine de düzenli olarak girerim. amar'e stoudemire ve carmelo anthony gibi iki süper yıldızın oynadığı takımda, bir ara maç sonu nba'in resmi twitter hesabı bu adamın istatistiklerini paylaşıyordu sadece. hatta bunu ek olarak nba.com'un maçtan güzel enstantaneleri verdiği videoları çoğunuz bilirsiniz. içinde maçın özeti ve maçtan 5-6 güzel hareket olur genelde. 6da6 bu adamın hareketlerini gösteriyorlardı o videolarda da. hani jordan, kobe, lebron, wade, rose gibi içeri çılgınca penetre edebilen adamları, ya da nash, kidd gibi asist manyağı oyun kurucuları izlememiş olsam, bu adamın yaptıklarına şaşıracağım ama gösterilen hareketler de 1-2si haricinde gayet basit hareketlerdi. amaç adamı göz önünde tutmak. asya pazarından biraz daha müşteri toplayabilmek için nba gibi dünya çapında bir kuruluşun böyle ucuz oyunlara girişmesi gerçekten üzücü cidden.

    not: nba'de new york knicks'i desteklerim ve bu adam ve baron davis'in takımımda point guard olarak görev yapmasından da gayet memnuniyet duyan bir insanım. yanlış anlaşılma olmasın. benim tepkim adamın gereksiz bir şekilde abartılmasına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın