• 26
    sanirim fenerbahçe nin her halükarda alacagi maç olacaktir. dün ki* puan kaybindan sonra, puan farkinin daha fazla açilmamasi için, mutlak 3 puan için cikacaktir.

    açikçasi antalya da fener i yenebilecek bir top oynamiyor ve dolayisi ile samsunspor dan fazla dü$meyi hak ediyorlar. açikçasi 8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maçından daha heyecenli bir maç olacak bence. bir tarafta dü$memeye oynayan bir antalyaspor, diger tarafta playoff lara daha az bir puan farki ile girmek isteyen bir fenerbahçe.

    hayirlisi olsun bakalim. gerçi içimden diyorum, dün* izledigim samsunspor bence bu lig de kalmayi gerek oynadiklari futbol, gerek ise taraftari ve stadyumlari olsun, her$eyi ile hak ediyor.

    dolayisi ile, fener kazansin (play off lar da zaten kaçacak yeri yok) samsun da son maçta* sivas i yensin, samsun lig de kalsin, antalya dü$sün.

    ayriyeten ne necati imi$ be arkada$. gittigi takimi attigi goller ile allah nasip ederse $ampiyonluga ta$iyacak, biraktigi takim da nerede ise gol atamadigi için küme dü$ecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın