• 122
    samsun'a hiç gitmedim, hakkında çok fazla bilgim de yok ama samsun'un bir futbol şehri olduğunu biliyorum. bunu samsun deplasmanımız için çekilen deplase keyifler bölümünde de görmüştük zaten. oğluna "samsunspor'u tutma yavrum, üzülürsün." diyen koyu samsunsporlu babaya inat samsunspor'u tutan ve "olsun, ben samsunsporlu olmaktan gururluyum." diyerek ağlayan yavrucağı unutamam mesela ben.

    bahsettiğim olay için: http://www.youtube.com/...v=qhiaH9rmKjs#t=259s
    ama başa alıp hepsini izlemenizi tavsiye ederim.

    samsunlu tanıdıklarım da var, hepsi güzel insanlar, sevdiğim insanlar.
    hem atatürk'ün milli mücadeleyi, kurtuluş savaşı'nı başlattığı şehre nasıl sempati duyulmaz? armasına atatürk figürü koyan takıma nasıl sempatiyle bakılmaz?

    demem o ki, bu konuda play-off umrumda değil, ligde samsunspor kalmalı. biz sike sike şampiyon olacağız zaten ve bunu antalya'nın puan almasıyla falan yapmayacağız, içiniz rahat olsun.

    tetikçi tipli ömer çatkıç, sedat ağçay, ibrahim dağaşan gibi kasapların forma giydiği, mehmet özdilek gibi antipatik bir teknik direktörün çalıştırdığı antalya'nın düşmesini yeğlerim samsun'un düşmesindense. sezon içinde 3 büyüklerden fenerbahçe ve beşiktaş'a yenilmeyen, üstüne bu takımları biri deplasmanda olmak üzere 2 kere yenen takım ligden düşmeyi haketmiyordur bana göre, samsunspor düşmeyi haketmiyor.

    umarım son maçta da istedikleri sonucu alıp ligde kalırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın