• 276
    ağız ishali olmuş, şikeci dostu, başbakan yalakası, bıyıklı troll.

    http://yenisafak.com.tr/...amp;y=OsmanTanburaci

    '''suç bireyseldir.
    ceza suçu işleyene verilir.
    fenerbahçe cezalandırılmamalı.
    sekiz takım düşerse lig batar!'
    çok doğru.''

    ah tanburacı, vah tanburacı. şike suçu ile elde edilen menfaatin kişilere olmadığını, alınan puan, başarı, galibiyet, şampiyonluk her neyse, direk olarak kulübün menfaat sağlaması için şike yapıldığını anlamıyorsun veya anlamak istemiyorsun. o köşeyi de, sen yazasın diye sana ayırıyorlar, yazıklar olsun.

    ''üstelik benim başbakanım eski futbolcu.
    kessin raconu.
    razıyım.
    üç yıl değil, beş yıl yollamasın takımlarımızı avrupa'ya.
    sanki avrupa'ya gidenler her seferinde kupayla dönüyor. kasaları para doluyor!
    nerdeee...''

    ah olmayan beynini, güzel bıyığını sevdiğim tanburacı. ben cahilim veya paralı kalemim diye bu kadar da bağırılmaz ki. 3 yıl değil, 5 yıl yollamasın takımlarımızı başbakanım diyorsun, güzel yıkama yağlama çekiyorsun, ama ''her seferinde kupayla mı dönüyorlar, ne gerek var avrupa'ya'' ifadenle beyin yaşının 7-8 olduğunu çok güzel ortaya koyuyorsun. avrupa'ya katılımın, yalnızca kupa kazanmak maksatlı olduğunu, aksi halde gerek olmadığını da senden öğrenmiş bulunmaktayız.

    ''uefa benim kafama vura vura 'sen suçlusun seni avrupa'ya almıyorum' diyeceğine;
    biz hatamızı kabul edelim ve oturalım evimizde...
    çünkü şike ayıbı yıllanmış azap!''

    pes osmanım pes, ibretlik itiraf. aziz yıldırım'ın ''bu davada esas trabzonspor yargılanmalıydı, biz onlara ilave olmalıydık'' sözünden aşağı kalır yanı yok senin itirafının da. bu takımlar yapmış bir hata diyorsun, cezasını da türk futbolu olarak ülkece çekelim diyorsun; ve ne tuhaftır ki ikinci plana attığın, feda ettiğin ülkede sen spor yorumcusu olarak para kazanıyorsun. hay bin adalet!

    ''bu karar türk futbolunun onurunu kurtarmak için verilmiş olsun.
    onun için de kararı başbakan versin.
    galatasaraylı da bunu milli dava olarak görsün.
    mızıklanan da olursa 'one minute' desin başbakan;
    nasıl ki arena başbakan desteğiyle galatasaray'a verildiyse, galatasaray da başbakan'ına destek olsun.
    belki böylece galatasaray'la başbakan'ın arasındaki buzlar da erir.''

    vallahi bir insan bu kadar troll olabilir, artık sözün bittiği yerde olduğumu hissediyorum. sen şikeci kulüpleri korumak ve kollamak adına, benim haklarımı gasp edeceksin, ben de bunu milli dava olarak göreceğim. arena - başbakan - galatasaray üçgeninde saçmaladıklarını da başbakanın görecektir muhakkak, yazdığın gazete yabancı yer değil zaten. artık terfi neyim alırsın, hadi iyisin yine osmanım. lakin, acıyorum; sana, bize, ülkemize, olmayan adalete acıyorum. çok değerli ve önemli bir meslek olan gazeteciliği, bu kadar ucuz ve iğrenç bir halde icra ettiğin için acıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın