• 18
    ingilterenin 5 yıl boyunca gitmemesinin nedeni holiganizm. o yıllarda ingiliz takımları hangi ülkenin takımıyla oynarsa oynasın, gittikleri şehirlerde barlarda kavga çıkarmak, rakip takımlarla sürekli kavga etmek gibi şeyler yapıp bir nevi gittikleri ülkede terörizm yapmışlardır.
    gelelim türkiyedeki muahbbete birileri tarlalrı sürmüş, rakip kaleciyi satın almış, teknik direktöre para vermiş, işçileri tehdit etmiş, hakemleri satın almış, federasyonu etkilemiş vs vs gibi bir dünya olay. ne olmuş bunlar yakalanmış, savcılık konuşmaları kaydetmiş, üzerine resimler çekmiş. neymiş efendim mahkeme tarafından karar verilip ona göre davranılmalıymış.

    mahkeme tarafından karar verilip ona göre davranılmanın anlamı ''kardeşim ben işleri savsaklıyorum, zaman geçiriyorum başkada bir derdim yok'' demektir.
    zaten ülkemizde hangi dava 6 ay içerisinde sonuçlanmış. iki taraf karşılıklı boşanmak istiyor dava 8 ay sürüyor.bunuda geçelim.
    5 yıl avrupaya gitmeyeceksek türkiyeye yabancı olarak kimi getirebilir sayın demirören ve erdoğan?

    5 yıl avrupaya gitmeyecek ligde amaç ne olacak?diguturk parayı kaliteli lig için veriyor.
    avrupaya gitmeyecek ülkeye hangi futbolcu, hangi hoca çıkaracaksınız?
    türkiyede galatsarayda dahil bir çok takımın bir dünya borçları var, bu borçlar nasıl ödenecek?
    galatasaray'ın ve şikeye bulaşmayan takımların kayıplarını kim ödeyecek?

    nereden bakarsak bakalım bu adamlar çok başka bir kafa yaşıyor. bu düşünce çözüm değil kardeşi kardeşe düşman etmek, futbolu bitirmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın