• 241
    fenerbahçeliler şike soruşturması başladığından beri bunun akp'nin ve cemaatin (kaldı ki aslında aralarında çok fark var) fenerbahçeyi ele geçirmek için yapıldığını ileri sürdüler. ama bunun bir komplo olduğunu da eklediler. hatta bedri baykam infantino'nun trabzon kanalıyla cemaatin adamı olduğunu bile iddia etti, kimse sallamadı orası ayrı.

    başbakan bu konuda son iki konuşmasında kişilerle kurumların ayrılması gerektiğini ve 5 yıl avrupaya gidilmese pek kaybımız olmayacağını söyledi. bunlar demirören ve aslında fenerbahçenin yaklaşımlarıyla paralel. öyle ya; eğer gerçek cezalar verilirse beşiktaş ve fenerbahçe ile birlikte bir çok takım bu işten zarar görecek. fenerbahçe zaten okkanın altına gitti, en azından uefa açısından. avrupa kupalarına katılma konusunda 3 ile 5 yıl men alacak, bu kesin. o zaman ne yapmak lazım; aradaki farkın açılmaması için galatasaray'ın da avrupa'ya gitmemesi gerek. o zaman uefa versin amk 5 yıl türk futboluna cezayı. işin özeti budur.

    başbakan fenerbahçe'yi ele geçirmek için aziz yıldırım ceza alsın, hapislerde çürüsün mü istiyor? olabilir. çünkü eğer böyle bir şey varsa, truva atı gibi ülker'i ve rte'nin adamlarını kulübün içine sokmayacaktınız kardeşim. şike yapıp rte'nin eline koz vermeyecektin aziz bey. kendi düşen ağlamaz.

    bunların hiç biri beni zerrece ilgilendirmiyor. hatta aziz yıldırım dahil hiç kimsenin şike yüzünden hapiste olmasından zevk de almam. ama beni şike yapan fenerbahçe'nin durumu ilgilendiriyor. aziz yıldırım tahliye olsun ama şikeyi yapan fenerbahçe hak ettiği şekilde en az, dikkat en az bir alt lige düşürülsün.

    gerisi benim açımdan dedikodudan ibaret, umurumda da değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın